Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2009, 11:32 AM   #39 (permalink)
yas_min
Üsteğmen

yas_min - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 751
167 Mesajinıza toplam 1,141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to behold
Standart Cevap: Yasemin'ce degisimler

Bir gece bunalim yasarken...

Internnette yine herzaman yaptigim gibi zayiflama konularini ariyordum..bir ara msn'e reiki hocam canim abim girdi.Selamlastik dogal olarak.Anlattim o anki ruh halimi, buraya yonlendirdi beni..Girdim telkinleri indirdim,neyin ne oldugunu bilmiyordum, hatta telkin ne demek bilmiyordum...

Bir hafta boyunca 24 saat boyunca eksiksiz dinledim..

Birseylerin degismesini beklemedim,sadece degisiklikleri yasadim:)
Hayatim o kadar sarsilmistiki, neden yasiyordum bilmezken, birden anlamini buldum...
Hayatimdegisti diyebilecek kadar degisti...Ben degistim,bakisim ,dusuncelerim,beklentilerim , umutlarim degisti...
Onca insan icinde ben yokken BEN'i gördüm, ona kavustum,sevmeyi ogrendim..Aynalari hayatimdan silmistim halbuki, baktim birgun ne varmis bu aynada,meraklandimm,nedir bu ayna,neden insanlar bu kadar cok seviyolar dedim su cam parcasini...
Baktim ona...ilk defa gozlerimde BEN'i gordum...çok korktum,hemen uzaklastim...dusundum,neden bir insan kendinden korkabilirki dedim...Acaba hala biseylermi eksikti yada fazlaydi ..Aynaya dondum, sesli konustum...BEN çOK GUZELIM ve BEN çok GÜçLÜYÜM....

Gozume yine baktim ve kendimi yani o kaybolmus BEN'i gordum, baktim iyice ona, çok guzeldi ,civil civil parliyordum...Kendime seslendim.Kendimi af ediyorum ,bugune kadar bana aci verenleri af ediyorum...dedim.

Sevgili MERT'in tavsiyelerini dinleyip 17 saniye durmadan kahkaha attim ayna onunde...inanilmaz guzel geldi bu .

Evet artik bir BEN var, oda BENiM:)

Son donemde yasadigim SIKINTILAR yine benimle, fakat nedense anlamsiz bir sekilde kafaya takmiyorum onlari...daha çok cozum aramak istiyorum...
Ve herseyin guzel olacagina inaniyor ve iyi olmasini seçiyorum...

Bu arada sizi çooook ama çooook fena seviyorum.

sevgilerimle.....