19-05-2009, 12:11 PM
|
#9 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Kayıp Sır Açık olan bir şey var ki, o da içsel engellerinizden arınmanın istediğiniz şeyleri kendinize çekmenin kayıp sırrı olduğudur. Şu anda arınmanız gerekip gerekmediğini nasıl söyleyebilirsiniz? Eğer sormanız gerekiyorsa, muhtemelen arınmış değilsiniz demektir. Ama bunu bulmanın kolay br yolu var. Yapmanız gereken sadece şu sorulara dürüstçe yanıt vermek:- Yaşamınızda sürekli tekrar eden br sorun var mı?
- Hiç Yeni Yılda yeni ararlar aıp onları uygulayamadığınız oldu mu?
- Siz de işe yaramayan kişisel yardım metodlarından usandınız mı?
- İstediğiniz şeyi elde etmek için harekete geçmiyor musunuz?
- Bir şeylerin başarınızı sabote ettiği hissine kapılıyor musunuz?
- The Secret filmni gördünüz ama hala istediğinizi kendinize çekemiyor musunuz?
Eğer kendinize karşı tamamen dürüstseniz yaşamınızın en az bir yerinde bir türlü çözülemeyen sorunlar olduğunu bilirsiniz. Bu kilo verme konusunda olabilir... Bu ilişkinizde olabilir... Ya da maddi konularda... Ya da sağlık... Her ne olursa olsun, sanki o sizin kaderinizmiş gibi hissettiğinizden,size bir türlü iyileştremiyormuşsunuz gibi gelmekte. Saplanıp kalmış her konunun genel duygusu kendinizi bir kurbanmış gibi hissetmenizdir. Sorunun size ait olduğunu duyumsarsınız, ama nedeni başka yerdedir. Patronunuzun, komşunuzun, başkanın, hükümetin, teröristlerin, hava kirliliğinin, küresel ısınmanın, DNA'nızın ya da Tanrı'nın suçudur. Çözüm nedir? Anahtar nedir?
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |
| |