20-05-2009, 10:45 AM
|
#2 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Eurovision 2009 Birincisi Norvec (Alexander Rybak) video için Allah razı olsun konyada oturan küçük abicim! ufff bebiş çok sevimli yaww! ne kadar güzel gülebiliyor! (keşke norveçli olsaydım, onun yaşısında olsaydım falan filan...hişşşttt!) şarkı da çok güzel...bu bebiş 6 yaşından beri keman ve piyano çalıyormuş ve şarkılarının bestelerini kendisi yapıyormuş...yetenek dahisi yani... ayrıca arkada takla atan adamceğizlere de bayıldım...zaten bence erkekler en güzel, takla atarken romantik görünüyorlar.. benim anasınıfı dans gösterimde de erkekler takla atarak çıkıyor sahneye...benim icadım! 3 yaşındaki oğluşum da kendi deyimiyle 'takma' atmayı çok seviyormuşşş! (tekme ile takla arası birşeyi kastediyor galiba) özet olarak; haketti çocukceğiz birinciliği!
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) |
| |