Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2009, 01:28 PM   #26 (permalink)
aquariel
Teğmen

aquariel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 407
114 Mesajinıza toplam 631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aquariel will become famous soon enoughaquariel will become famous soon enough
Standart Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi

Alıntı:
realbluesky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
küçüklükten biliçaltımda oluşturduğum erkeklere karşı bir hırs ama kötü hırs bu ailemden babamın bize yaşattıklarının sonucu bu.babam şu an hayatta değil onuda suçlamak bi kaçış bunun farkındayım kimse mükkemel bi aile içinde büyümüyor .
Cok ama cok uzuldum. Bu arada sanirim biraz hizli yaziyorsun. Cunku yazdiklarinin bazilarini the desert gibi bende okuyamadim ve anlayamadim.
Baba figuru o kadar onemli ki insan hayatinda. Yakinda 40 yasima giriyorum ve babamin cocukken bana karsi tavirlari -ki ben cok sansli bir cocuktum- hala yasamimi etkiliyor.
Dilerim ki sorunlarini en kisa zamanda cozersin. Bizler sadece senin yazdiklarini okuyup, dusuncelerimizi seninle paylasabiliriz. Eger yazdiklarim seni uzerse ne olur kusura bakma inan uzmek icin yazmiyorum. Senin durumunda bir kiz arkadasim vardi universitede. Sevemiyorum bir turlu diyordu. Ama evli ya da nisanlisi ile mutlu bir erkek gorunce onu ayirmak icin de elinden geleni yapiyordu. Neden sorusuna da demek ki o erkek yanindakini sevmiyor, sevse birakmaz diye de bir mantik gelistirmisti kendince. En son duydugumda evlenmisti.
Senin kendini kabul emen ve bu yonde cabalaman desteklenecek ve tebrik edilecek bir davranis. Dilerim sorununun cozumunu en kisa zamanda bulursun ve onu da bizimle paylasirsin.