Alıntı:
realbluesky Nickli Üyeden Alıntı
sudem ve ebruli teşekkürler güsel dilekleriniz için evet küçüklükten biliçaltımda oluşturduğum erkeklere karşı bir hırs ama kötü hırs bu ailemden babamın bize yaşattıklarının sonucu bu.babam şu an hayatta değil onuda suçlamak bi kaçış bunun farkındayım kimse mükkemel bi aile içinde büyümüyor sonuçta sadece yaşananlardan çok etkilendiğimden biliçaltımda erkeklere karşı küçüklükten itaberen kurduğum hayallerin sonucu bunları hayatıma çektim.daha önce tedavi olduğum dr um bunu söylemişti biliçaltına neler kaydettiysen tek tek hayatında gerçekleşmiş bunu yönünü olumlu yönde kullanırsan beyininde kurduğun bütün olumlu imgeleri kendine çekebilirsin demişti.evet bu yüzden kendimin farkındayım ve aşacağıma güveniyorum çünkü telkinler bir hafta da bana etki etti başka arkadaşlar bir ayda bile etkiyi görememişler ama kendimi bu yönde şanslı görüyorum çünkü ne düşünürsem biliçaltıma ilettiğimde bunlar gerçek oluyor bunun farkında olmam bana artı kattı tek sorun sadece histeriyonik kişilik bozukluğumu törpülemek o da biliçaltımı doğru olumlu çağrılarda bulunmam lazım.telkinlerin bir etkiside sorunlar üzerine ben çok kafa yorardım günlerimi alırdım ama artık sorunlara dikkat toplayamıyorum bu da çok güsel bir artısı bana.çok fazla dalgalanmalar yaşıyorum sinirlilik halleri buda suçluluk telkininden bunu farkındayım kendimi cezalandırmışım hep babamdan dolayı bize ailemize yaşattıklarından dolayı.
mutlu günlere...... |
KENDİNİ SUÇLAMAKTAN VAZGEÇ.KİMMBİLİR BİLİNÇALTINDA YATAN YANLIŞ DÜŞÜNCEYİ BULUNCA KENDİN DE ŞAŞIRACAKSIN.ÇEKİRDEK DÜŞÜNCEYİ BULMAK İÇİN BİRKAÇ SEANS YETERLİ BENCE.BİREYSEL ÇALIŞMALARI TAVSİYE EDERİM.KENDİNİN HALLEDECEĞİ BİR İŞ DEĞİL BU.OLURDA ZAMAN ALIR EĞER KURTULMAK İSTİYORSAN BİRAN ÖNCE YARDIM ALMAN ŞART BANA DUA EDERSİN.ADRES İÇİN VE GELİŞMELER İÇİN BANA YAZABİLİRSİN.