Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2009, 08:41 PM   #39 (permalink)
realbluesky
Teğmen

realbluesky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 32
46 Mesajinıza toplam 215 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
realbluesky is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ben de sorunlarımı bırakıyorum ve kendim olmayı seçiyorum :)

bunları bir çırpıda değiştiremiyeceğimin farkındayım ama çevre ya da toplum için değil bu değişim çünkü başkalarının düşüncelerinden değil benim içimdeki seslerden bu kişilik bozukluğunu taşıyamaz hale geldim.çocukken yaşadığım olayları hiç anımsayamazdım ama şimdi film şeridi gibi gözüme flash giibi çarpar oldu ailemdeki diğer bireyler için etki etmeyen olaylar bnm kişiliğim oluşmasında çok etkilemiş.hatta ben anne karnındayken bile bunlardan etkilenmişim bunları daha net görüyorum annem bana hamileyken yaşadığı duygusal depremleri resmen ben kişiliğime ekmişim.bana hamileyken babamın anneme davranışları yaşattıkları daha ben anne karnındayken bile etkilenmişim.içimde ki bu güvensizilik o zmn yeşermeye başlamış.ve herkese birşeyler ispatlamak istercesine roller içisine girmişim.evet ilgi çekmek dikkati üzerime toplama isteği küçüklüğümdede vardı ve biliçaltıma öyle kazımışım ki artık bi çaba sarfetmeme gerek kalmamış kendiliğinden olmuş hatta arkadaşlarım bile bu ışığını nası veriyosun derlerdi bunların hepsi hep çocukluk dönemimden itaberen düşüncelerimde hep imgelememin sonucu ama artık içimin içimdeki çocuğunda böle güsel ışık veren kendine seven birisi olmasını istiyorum
realbluesky isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline