Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2009, 09:32 PM   #10 (permalink)
ooguz
Teğmen

Tesekkür: 1
4 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ooguz is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekim Yasası mı Getirdi Beni Buraya?

Alıntı:
dimpleg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hoşgeldin ooooğuz bende aynen senın gibi aynı yoldan geldiim r.şanal...
.....sonrada burası İYKİ İYİKİ VE DE İYİKİ BURADAYIM!!!!!!!!!!!!bide önerim.linkini siteden bulabılırsın.'''''''BİZ NE BİLİYORUZKİ''''What the Bleep Do We Know! BUNU MUTLAKA İZLE YORUMUNU BEKLIYORUM
SEVGİLER
merhabalar,
sevgili dimpleg önerin için teşekkürler.filmi izledim.Secret filminin ve düşüncesinin birkaç adım öteye geçmiş ve de oldukça geliştirilmiş versiyonu gibiydi.
konu artık tamamen pozitif bilimin dallarından biri oldu.insanların önünde yepyeni bir ufuk açıldı.bu öyle bir ufuk ki insanlığın kendisini yeniden sorgulamasını sağlıyor.ancak olay çok basit gibi görünse de bir o kadar da karışık gibi duruyor.filmdeki bilim adamlarının bile kendilerini her konuda tam olarak aydınlatamadığı daha doğrusu bir karar veremedikleri seziliyor.bir kafa karışıklığı var ve tam olarak neye inanmaları gerektiğini onlar da kestirememişler.ya da kestirdiler de, ''insanlara yeni bir ufuk açtık ama başka ufukları da bir anda kapatıp onları daha beter bir boşluğa düşürmeyelim'' diyorlar.çünkü kuantum fiziği her ne kadar biçok insan kabul edemese de bir tezin antitezi olarak çıktı bence insanların önüne.bu tez de ''tanrı'' tezi.birçok açılımları olan ve insanların bilinçaltına,sürüngen beynine ya da genetik kodlarına kadar yazılmış sokülmesi en zor olan inanışlardan biri.
insanlar artık görmeye başladılar ki;her insan bir tanrıdır,herkes kendi kaderini bilinçli olarak kendi yazar.inanılan birçok şey aslında kendilerinin yarattıkları şeyler bunun nedeni de insanoğlunun kendine olan güvensizliği.
ve insan artık kendisini keşfediyor.bunu da yine kendi aklıyla kendi bilimiyle ve zekasıyla yapıyor.
bu olanların sebebi ise insanın kendisini keşfetme isteği..klasik çekim yasası..insanlar kendini keşfetmek istedi ve yapıyor..yani yasa yine çalışıyor..
bilim ve teknolojinin geşimesi insanları çok daha farklı ufuklara her zaman taşıyacaktır.bunu bizler göremesek de yasa işlemeye devam edecek.sadece ve sadece kendi aklımıza,zekamıza ve duygularımıza inanmaya ihtiyacımız var başka hiçbirşeye değil.insanoğlu ''kendine'' güvenmeli.

- "karşı karşıya kaldığınız aşılması güç problemleri, mevcut düşünce yapınızla çözemezsiniz; çünkü bu problemler, mevcut düşünce yapınızın ürünüdürler."
Albert Einstein

bu tartışmaların yeri bu site içinde burası değilse yöneticilerden özür diliyorum..konu bizi buraya sürükledi..başka biryerde de devam edebilriz..
şimdilik herkese iyi günler diliyorum.
ooguz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla