Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2009, 01:02 AM   #55 (permalink)
kumsal1980
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant future
Standart Cevap: Mesut'un Günlüğü

Fizikte bir kural var iki zıt şey yan yana duraamz.bu hayat içinde doğrudur.Yani olumlu düşünüyorsan olumsuz düşünemezsin.Ama onu ayıran çok ince bir çizgi var.Oraya hemen geçebiliyorsun.sen ne kadar olumlu düşünürsen olumsuz düşünce o kadar silinir kafandan.Bi yerde okumuştum.İnsan günde 60000 düşünce geçiyormuş kafasından.Bunların %80-90 ı hep aynı düşünceler ve çoğu da olumsuz.Olumsuz düşünceler nedense kafamızda daha çok yer kaplıyo.Düşünceler yeni düşüncelri doğuruyor.Bilinçaltın olumsuzlukla yükleniyor.Eğer olumsuz düşünce kafanda çok yer kaplamışsa mutsuzluk kaçınılmaz oluyor.Olumsuzluklar kafada çoğaldıkça çoğu şeyi esir almaya başlıyo.Özgüven,olumlu düşünce...vb ve onun yerini özgüven kaybı,korku,hiçlik hissi gibi şeyelr alıyor.ve kendini değersiz görmeye başlıyorsun.Hayat içinden çıkılmaz bir hal alıyor.Kendim için dersem benim yıllarım böyle hepa oldu.Olumsuz düşünceler o kadar beyni mi sarmıştı ki.şimdi olumlu düşünceler beynimde giderek daha yer kaplıyor.herşey çok güzel olacak...
kumsal1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla