Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2009, 04:41 PM   #13 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: yalvarırım yardım edin bana

Alıntı:
naz78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar yanlışanlaşılmak istemem sanırım böyle anlaşılmışım ben para yardımında bulunulsun demiyorum dememde lütfen okurken anlayarak okuyun ben dua ve iki nokta denilen şeyler gibi bana destek olun dedim diyorum sonucu kötüye gitmesin beni sıkıntıya düşürmesin diye bana nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama dua gibi yardımlarda bulunun diyorum o kişi bu senedi kötü ye kulanamasın kayıp etsin inşallah deyin bunalımdayım resmen ne diyeceğimi bilmiyorum
AMA DİLENMEK İÇİN BURDA DEĞİLİM SADECE DUANIZI İSTERİM ODA İSTERSENİZ KENDİMİ İFADE EDEMEDİM YİNE YAAAAAA!!!!!!
tam bir açıklama yapmıyorsun.tefeci mi bu adam neyin karşılığında imzaladın.işini şansa bırakmabence kayıp senet davası açılıyor galiba ilerde benim gibi rakam ilave eder veya icraya verir bu parayı ödedin mi daha önce hiç bir açıklama yok nasıl yardım edilir?bence savcıya git herşeyi anlat.allah yardımcın olsun
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla