21-05-2009, 05:23 PM
|
#37 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Cennet'ten Mektuplar ![](http://img.blogcu.com/uploads/pulcinella_ocean-of-light.jpg) Tanrıyı Bilmek
Gloria Wendroff
Tanrı dedi ki:
Kutsal kaplar, sizinle Kendimi dısarı akıtıyorum. Siz Benim içinden aktıgım testisiniz. Nasıl iseniz öyle akarım, asla bos degilsiniz. Sonsuzum Ben, sonsuzsunuz siz, ve sonsuzdur benim kaynagım, sizinki de öyledir. Tanrı için kıtlık yoktur. Sizin için de kıtlık yoktur. Bereket boldur. Sonsuz bereket boldur. Siz Benim içinden aktıgım testisiniz, ve siz Benim testinin içindekileri akıttıgım kapsınız. Siz Benim sınırsız Benligimsiniz. Bukendinizden saklamıs oldugunuz bir sırdır.
Benim sınırsız Benligim oldugunuzu duymus olabilirsiniz. Bu sözleri kendinize tekrarlamıs da olabilirsiniz.Kalbinizin kuyusundan farkındalık yükselene kadar, bu sadece bir sözdür, ve siz de dudaklarınızla ona hizmet etmis olursunuz. Bu Gerçegi Bilmenin anlamıdır, çünkü Gerçek sizi özgür kılacaktır. Yazılı gerçek, dogru olabilir, ancak sizin Gerçeginiz olmayabilir. Çünkü sizden çıkmadı. Kulaklarınızla duydunuz, ya da gözlerinizle okudunuz, ve dudaklarınızla tekrar ettiniz. 1kinci-el gerçek, ikinci-el gerçektir. Siz birinci-el gerçege sahip
olabilirsiniz. Birinci-el Gerçege sahip olmanız gerekiyor. Birinci-el gerçege sahip olmanızı niyet ediyorum.
Su içmek için kuyuya gidin. Kuyudan doldurulmus bir sise su, sise sudur. Sınırları vardır. Kapagı vardır. Sisesi sekillendirilmis, tartılmıs ve ölçülmüstür. Artık su serbestçe akmamaktadır.
Su içmek için Kalbimin pınarına gelin. O daima akmaktadır. Taze su her zaman en iyisidir. Bu su tazedir çünkü daima akmaktadır. Sevgim daima size akmaktadır. Üzerinize yagmaktadır. Ondan yararlanın.Ellerimden için. Burada, nasıl yapacagınızı gösterecegim. Elden ele aktarılan su, elden ele aktarılmıs sudur.En iyisi herkesi kuyuya getirmektir. Onlara nerede oldugunu gösterin. Kendilerinin görmelerine izin verin.Tüm yasamın aktıgı pınara avuçlarını açmalarına izin verin.
Yasam suyunun üzerinde günes parlamaktadır. Daglar onu soguk tutmaktadır. Bu su sizin içmeniz için degilse,ben neden buradayım? Üzerinize akıttıgım Cennetten gelen suyu içmeyecekseniz, neden Yeryüzüne geldiniz?1zin mi istiyorsunuz? Kimin iznine ihtiyacınız var? Sadece kendinizin. Benim askımın girisine gelmek ve onu nereye giderseniz beraberinizde götürmek için kendinize izin verin. Benim bilgim, dagdan gelen sudur ve sizi kendinize getirir. Benim askımla okyanustan yükselen sisi dagıtırsınız.
Tanrı’nın bilgisinin varoldugu pınarın yönüne isaret edin. Bu pınarı nerede kendilerine ait kılabileceklerini onlara gösterin. Benim vermem ve onların almaları gereken suyu süzgeçten geçirmeyin. Siseleme fabrikası olmayın. Sevgi dagıtın. Çocuklarımı Bana getirin, kendinize degil. Siz Benim yol göstericimsiniz. Onları alıkoymayın. Sizin için oldugum kadar Ben onlar için de varım. Borulara gerek yok. Borular, sarabın akmasına izin vermeden önce daralır. Benim bilgimin Benden akmasına izin verin.
Cennetin girisi büyüktür. Herkes için yer var. Beni isaret edin. Cenneti isaret edin. Konusmam basittir. Beni herkes duyabilir. Herkes benim için özeldir. Arkadaslarınıza beni tanıtın. Beni kendilerinin bilmelerine tesvik edin. Benim bir tercümana ihtiyacım yok. Ben tüm dilleri konusurum.
__________________ Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız. Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale |
| |