Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2009, 01:53 AM   #38 (permalink)
nilsoy
Üsteğmen

Tesekkür: 946
182 Mesajinıza toplam 1,009 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nilsoy will become famous soon enoughnilsoy will become famous soon enough
Smile Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL....

burada olmamızın ve birbirimize ulaşabilmemizin bir sebebi var... biz birbirimizi arıyorduk... istedik ve bulduk..( çok şükürrrrrrrrrr... ) ALLAH IM diyordum dualarımda benim yaşadıklarımı anlayacak kimse yokmu ( yanlış anlaşılmasın dosttan yana şanslıyım da hepsi uzakta.. yakınımda kimse yok ) .... en çok çay içmeyi severim ben.... birde çay içmeyi seveni ( birdeAÇIK ÇAY DİYENE GICIK OLURUM.. çay dediğin demli içilir kardeşim açık içeceksen su iç daha iyi ).. şöyle güzelce demleyip bir dostunla sohbetle içmeyi.. istanbula taşınınca çay keyfi yapamaz oldum.. ilk bardaktan sonrası içilmiyor tek başına çok çay telef oldu bu yüzden...bilenler anlıyordur beni şimdi... tebessüm ediyorlardır eminim....
anlatmak istediklerimi ben uzunnnn uzunnn anlatmadan bir sıcak tebessümle seni çok iyi anlıyorum kendini yormana gerek yok diyecek birileri......
işte ben o yerdeyim...
çok mutluyum.. (hani şairin dediği gibi ) bazen kelimeler kifayetsiz kalsada ben burada anlaşılabiliyorum.....
nilsoy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla