22-05-2009, 05:55 PM
|
#25 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları hoş geldin güzel arkadaşım! dün, nette üye olduğum bir oyunda birini kolundan tutup sitemize getirmeye çalıştım ama ikna edememişim...olsun, kısmet... bu sitedeki insanlara inanamıyorum, özellikle de bayan arkadaşlara! hepsi ne kadar sevgi dolu, sıcacık insanlar! hepinizi çok seviyorum, ve serpil22 arkadaşım, sayfam seninle daha da güzelleşti, çiçek açtı, teşekkür ederim... yaşasın bu gün günlüğüme musmutlu haberler yazabilirim! öncelikle iş hayatım atağa kalktı, coştu gidiyor! herşey yolunda...amirim ve diğer çalışanları seviyorum, ve hissediyorum onlar da beni seviyor! aslına bakarsanız fazla şanslı sayılırım bu konuda...:( çünkü, başarıyı ben çekmiyorum, diğer iş arkadaşım sürekli başarısızlık çektiği için bana da seçenek olarak iyi sonuçlar kalıyor...onun için üzülüyorum, çünkü sürekli en kötüyü düşünüyor, sürekli tedirgin, ve maalesef başkalarının da farkedip dile getirdiği gibi azıcıcık fesat bir kalbisi var...benden daha iyi olduğunu göstermek için çok fazla çırpınıyor, hatta küçük ayak oyunlarıyla beni ikinci plana itmeye çalışıyor...vallahi paranoyak değilim...mesela daha dün bir resim yarışmasına benim miniklerimin eserleri gitmesin diye uğraştı, beni seven bir çalışan sayesinde ben de son anda katılabildim...veeee o yarışmada bugün benim miniğim dereceye girdiiiii!! ahh parayı da şöyle kolayca çekebilsem kendime..:( hala 3 kredi kartı borcumuz ve bir tane de nakit kredi borcumuz var! sitede gezinip okudukça, parayı neden çekemediğimi anlıyorum...geçen gün birşey hatırladım mesela; benim rahmetli babam, işten geldiğinde oturup uzuunnn uzuunnn kirli, buruşuk esnaf paralarını sayar düzeltirdi...ve (biliyorum tiksinç ama) paracıklarını barnaklarına tüküre tüküre sayardı ıııyyyy!!! (tamam ivrenç ama bunun dışında iyi bir adamceğizdi bizim baba) ve bana 'paranın elimizin kiri olduğunu, paraya önem vermemem gerektiğini' söylerdi...ben o ara, otobüs biletlerini ikiye bölüp atar ve paranın geri kalanını dondurmaya yatırırdım da... (üçkaaaatt yaptığım için kendimden utanıom) hafızama bir haller oldu bu ara...geçen gece durup dururken teeee ortaokulda sadece bir dönem birlikte okuduğumuz ikiz kız kardeşlerin isim ve soyisimlerini hatırlayıverdim! (ne gerekli bir bilgi değil mi?!)
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) |
| |