Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2009, 05:33 PM   #52 (permalink)
serpil22
Yüzbaşı

serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Ben de sorunlarımı bırakıyorum ve kendim olmayı seçiyorum :)

Alıntı:
realbluesky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yetkili arkadaşlar burda eleştirlimeye gelmedim yargılanmayada mümkünse tamammen silin içten gelerek kendimi yaşantımı açtım ama bu tür yargılanmalarla karşılaşıyorum paylaşımlarını silerseniz sevinirim
Sevgili realbluesky cevap vermeden geçemedimpaylaşımları silmek çözüm getirmiyor canım..hayatımızın her döneminde bu şekilde yargılamalarla karşılaşabiliyoruz hepimiz..

ama bu gibi durumlarda şöyle bir durup düşünelim..

nasıl bir durum içerisindeyiz?

benim hangi inançlarım bana bu durumu yaşatıyor?

hangi korkum bunu benim önüme sundu?

Gibi soruları kendimize soralım ve çekirdek inancımızı bulalım.sonra bunun üzürinde çalışma yapalım farkettiğimiz andan itibaren bile çözülmeye başlar.hiç bir zaman kaçmak silmek görmezden gelmek çözüm üretmez.

Biz farketmedikçe bu duygu ve inançlarımız böylesi durumları bizim karşımıza çıkartır.Her zaman soruna değil çözüme odaklanmalıyız(sevgili shamanic kulakların çınlasın)
sevgiler..