Cevap: naz78 zin günlügü Alıntı: naz78 Nickli Üyeden Alıntı
bugün halsiz ve bitkinim kafamdaki sorunları atsam rahatlıyacağım inş buraya takıldığımdan beli almak istediğim kitaplar vardı ama bulunduğum yerde kitap alabileceğim bir yer olmadığı için alamıyordum fakat almayı çok istiyordum neyse dün akşam eşim elinde 4 kitapla eve geldi fakat haberi yoktu alacağım kitaplardan bahsetmemiştim kendine iş yerinden ayrılan biri vardı kitaplarını bırakmış eşime eşimin kitap okumak gibi bir alışkanlığı yok evrak okumaktan kafası yeterince şişiyor neyse kitapları sevdiğimi bildiği için eve getirdi kitapları görünce gözlerime inanamadım bunlar benim almak istediğim kitaplar dedim boynuna sarıldım sevincimden buda çekim gücü sanırım okadar mutlu oldumki anlatamam ve hayretler i çinde kaldım demeden geçemicem tabiki tşkrediyorum bana bunu sağlayana | öncelikle aramıza hoşgeldin sevgili naz 78 mutlu paylaşımlarını haberlerini bekliyoruz.isteklerimiz doğru zaman ve koşullarda karşımıza çıkar demekki senin içinde o kitapları okuman için doğru zaman bu zamanmış canımm..tüm isteklerinin olması gereken doğru zamanda karşına çıkması dileklerimle.. sevgiler
__________________ Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler? |