Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2009, 11:02 AM   #12 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: Neden ben insanların beni suçlayacak olma ihtimellerinden korkuyorum

Alıntı:
cananbr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar insanların beni suçlayacak olma ihtimallerinden korkuyorum.Şöyle en basit bir örnekle anlatayım;Mesela birinin tabağı kırıldı.Ama tabağı kimin kırdığı belli değil.O tabağı ben kırmadıysam bile sanki ben kırmışım gibi davranmaya başlıyorum.Ya insanlar benim kırdığımı düşünürlerse ya bana iftira atarlarsa diye kaygılanıyorum.İnsanlardan korkuyorum galiba.Bu konuda acil yardım istiyorum.Telkinlerin yanında söyleyebileceğiniz bir cümleye önerilerinize ihtiyacım var arkadaşlar.Bana yardım edin arkadaşlar:((
Sen ne düşünürsen karşındaki insanlar sana o şekilde yaklaşır.ya çok baskıcı aileden geliyorsun, ya da seni çok eleştiren biri varsa hayatında...Benim vardı mesela, ama ben yendim.Ben değerliyim kendimi olduğum gibi kabul ediyorum.Ben güçlüyüm gibi olumlamaları çok yaptım gün içinde.birde başkalarının düşüncelerine önem verme onu dinliyorum.zaten suçluluk ve ego ilk önce çok faydasını gördüm.sen suçlu gibi davranırsan karşındakilerde duymak istedğin sözleri söylerler.küçükken bile oyunlarda bazı çocuklar ezilir dayak yer.ezik durunca gelir seni döverler. güçlü olduğunu kendine güvenin olduğunu, karşıya hissettir bak neler oluyor.sen güçlüsün... güç sen de artık çalışmalara devam
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla