Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2009, 11:38 PM   #1072 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:
aquariel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili arkadasim elbetteki insan beyni cok ama cok etkilidir. The secret kitabini bircok insan okudu ama uygulayabilen cok az. Neden mi? Cunku cocukluktan itibaren beynimize kazinan ve ne oldugunu bilmedigimiz icin bizi etkileyen telkinler var. Bazen de ne olduklarini anliyoruz ama kurtulamiyoruz. Kendimden ornek vereyim. Cocuklugumdan beri kahkaha atmaya biraz cekinirim. Cok guldum kesin aglayacagim derim.
Universitede bir dersimiz vardi. Hocamiz Yard. Docent Goktan Ay birgun bize bazi inanislarin nereden geldigini anlatti.
Aksam tirnak kesmeyin, gunah. Aslinda eskiden cok az isik vardi ve tirnak kesmek isteyenler cok derin kesebilirler diye cikmis bir soz.
Aksam sakiz cignemeyin olu eti cignersiniz. Iyyyyk igrenc. Aslinda aksam agzinizda sakizla uyuyakalirsaniz saciniza ya da yataga yapisir.
Gece aynayabakmayin delirirsiniz. Aslinda isik az oldugu icin duvarlara yansiyan golgeleri aynada gorup korkabilirsiniz.
Bugun hala bunlar beni etkiler.
The secret kitabini iki kere okudum ama uygulama zorlugu cekiyorum. Oysa kizkardesim hic sorun yasamiyor.
Bu arada butun bunlara ragmen sunu da yapiyorum 4 yasindaki oglumu da sacma sapan inanislarla yetistiriyorum.
Cok seker yeme seker hastasi olursun. Cocugun beynine islemisim. Seker ya da cikolata verildiginde almiyor. Oysa bu tamamen vucudun sagligiyla alakali ve ne benim ne de esimin sulalesinde boyle bir rahatsizlik yok.
Uffff cok yazdim yine
evet dediğiniz gibi. hocanıza katılmamak elde değil. "Aksam tirnak kesmeyin, gunah. Aslinda eskiden cok az isik vardi ve tirnak kesmek isteyenler cok derin kesebilirler diye cikmis bir soz.
...
Gece aynayabakmayin delirirsiniz. Aslinda isik az oldugu icin duvarlara yansiyan golgeleri aynada gorup korkabilirsiniz."

bizlerde olduğu gibi, yetiştireceğimiz nesillerde de önceden verilen telkinler kök inançlarımızı oluşturuyor. bu kök inançlarımızı değiştirmek te seçimlerimiz doğrultusunda, elimizde.


biraz bilinçaltı temizlik yapmak için doğru yerdesiniz. forumumuzda oldukça bilgi var. telkinlerden başlamanızı tavsiye ediyoruz. mesela sıfır noktası var. hooponopono tekniği vs. bunlar yardımcı olacak bilgiler.


Alıntı:
Ayşe Gürel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
''HİÇ BİR ŞEY ZOR OLMAK ZORUNDA DEĞİL'' Ben buna inanıyorum. Bağlantıyı kurduğumda görüntüye eşlik eden duygu yoğunluğunu hissedebildiğim denemelerde sonuç alıyorum. Hatta bu gün laf olsun diye denediğim (Allah günahımı affetsin!) oğlumu bilgisayar başında gördüğümde sözle müdahale etmektense tekniği uyguladığımda kendiliğinden kalkıp geldi ve yanıma oturup sohbete başladı. Çook eğlenceliydi. Zihnimden bir sonraki aşama için oğlum ve kitaplar bağlantısı geçmedi desem yalan olur. ''Kırmızı alanlar''a girmemek için durdum. Tatil günün de daha fazlası da olmaz ki, değil mi?
hoşgeldiniz yeni kuantumcumuz :) çalışmalarınızda başarılar diliyorum. güzel paylaşımlarınız olacağına inanıyorum.

Alıntı:
Ayşe Gürel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu kitabı henüz okumadım ama iki nokta yöntemini kuantumda sonsuz olasılık alanı üzerine okuduğum onca kitap ve içimde çınlayan duran ''hiç bir şey zor olmak zorunda değil'' diyen çılgın çocuğun sesiyle yeni bir oyuncak bulmuş çocuk gibi denedim. Cevabı merak ediyor musunuz? Evet! İşe yarıyor. Bağlantıyı kurabildiğiniz de.
sevindirici haberlerinizi bekliyoruz.
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla