25-05-2009, 12:57 AM
|
#105 (permalink)
|
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz öncelikle site sine gelip selam veren arkadaşlara geç cevap verdiğim için özür diliyorum bir süre yoktum anca yazdım herkes hoş ve sefa gelmiş Alıntı: realbluesky Nickli Üyeden Alıntı
merhabalarr hırçın asabi küstah olarak kendini betimlemen bende olumsuzluk dugyusu oluşturdu hayatana tutanan imgelerle kendini anlatman bende size yakınlık hissetirirdi eminim ama direk olumsuzluk negatiflık çağrıştırdı sevgiyle kalın | hoş geldin tespitlerin doğru bukadar olumsuz kelimelerle bir insan pardon bir kendini nasıl tanımlar değilmi eh işte benim farkımda bu şaka bir yana tüm olumsuzluklar bir araya gelse bile benim gibi bir oluşuyor yani pozitif birşeyler var sonuçta -X-=+ sevgilerimle . Alıntı: aktobe Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba
Ben Aktobe.Bu siteyi ilginç bir şekilde keşfettim.Ve yine ilginç bir biçimde üye oldum.Çünkü kolay kolay her siteye üye olmam.Herhalde içeri merak ettiğimden.Bu arada ismim belki merakı mucip olmuştur.Aktobe Kazakistan'da bulunan ve benim çok sevdiğim bir şehir... | insanoğlu meraktan dolayı birçok keşfi yapmıştır ve yapmaktadır hoş geldin öncelikle adın bana akrobat çağrışımı yaptı ama bir şehir ismiymiş çok hoş Alıntı: bloody_angel Nickli Üyeden Alıntı
Tedicik ^^ Bir uğrayayım dedim... Destur var mıdır, devam edeyim sitede gezinmeye? :) | vardır elbet söyle ferah ferah gez dolaş başlıkları ilğini çekenlere fikirlerini yaz arada bana ciğer getirirsen çok sevinirim hoşgeldin Alıntı: alegre Nickli Üyeden Alıntı
meraba..bende yeniyim..kuzenim çok anlattı bende banada bir faydası olur mu diye bakmaya geldim..görücez bakalım.. | hoşgeldin kuzen tafsiyesi arkadaş tafsiyesi öenmli olan buluşmamızdır ben eminim faydalanacak çok şeyle karşılaşacaksınız sitemizde Alıntı: janset88 Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar :)
Anne zoruyla buradayım..Şaka şaka :P
Seni sevdim kedicik :) | benide annem bıraktı gitti buraya ben bebekken daha hoşgeldin bende seni sevdim janset Alıntı: cananbr Nickli Üyeden Alıntı
Hoşbulduk pisicik:) | hoşgeldin canan Alıntı: denisasi Nickli Üyeden Alıntı
yahu arkdaş ne biçim bi sitebu ben bişiy anladım arkaşım bana bir öğret kurban olayım sadece su sesi felan war ya ne işe yarıo bu ses ben hipnoz olabileceğim bi ses tonlu bi konuşma bekliorum mal gibi su akıo bende dinliomm öle neymişş kendime güven filan falan su sesiylemi olacakmış bu sigarayı bırakmak için ayrı bi sus sesi yok haytta mutlu olabilmek için başka bi su sesii buysa site eğer walla çok saçmaaa | hoş geldin ilk etapta benimde tepkilerim düşüncelerim senin gibiydi ehh olurmu öyle sesle falan dedim ama işin içine girince vede zamanla okuyup öğreniyorsun ve güvenin artıyor yapılan seminerlerinde çok faydası oluyor ama siz aman bana ne derseniz belkide kim bilir ama bence biraz keşif edin sitemizi derim çe tafsiye Alıntı: fzt.seçil Nickli Üyeden Alıntı
slm arkadaşlar ben seçil sizleri tanıdıkça daha fazla şey öğrenmek için burdayım ve hayatımda ilk kez bir siteye üye oldum haydii hayırlısı | hoşgeldin sen kalk siteye üye ol birde site sine yaz herşey dilediğin gibi olsun Alıntı: plover Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar ; sitenizde yaptığım ön incelemeler sonucu üye olmaya karar verdim..bir arkadaşım tavsiye etmişti daha öncesinde.anlattığı kadar varmış:) | hoşgeldin yaaa işte namımız yayılmış haberimiz yok bizim dünyanın tek si olan sitemize sefa geldi
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |
| |