Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2009, 04:26 PM   #1073 (permalink)
sudem8
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:
MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bağ kuruyorken bir an için beynini boş bırakacaksın yani hiçbirşey düşünmeyeceksin. enerjiyi hapsetmeyip serbest bırakacaksn.

birbirnin aynı iki örnek vermek istiyorum.
teyzemler yurtdışında ve konuşmam gereken mevzuatlar var. dün ve bugün almanyada bir nokta seçtim kendimde bir nokta oldum. teyzem 1 saat sonra arayacak dedim ve bıraktım.

noldu???
50 küsür dakika sonra aradı. super

geçenlerde tuzla da işim vardı. işim çok uzun ve sıkıcıydı. içerideki insanlar tahmin edilir derece zor iş yapan insanlardı. bina da bir nokta oluşturdum kendimde bir nokta oluşturdum, bağ kurdum, kendimi bina içine aldım ve kısa bir süre sonra çıktım. tüm bunları yolda oraya gidiyorken yaklaşık 15-20 saniye de yaptım.

içeride yazım işlerim uzun sürmeseydi 5 dakikaya çıkacaktım. yazılar biraz uzundu :)
Mümin Bey, seçtğimiz noktalarda parmaklarımızla dokunmak gerekli mi ?yoksa o noktaları zihinsel olarak arasındaki çekimi hayal etmek mi gerekiyor.saolsun storm çok yardımcı oldu.4 deneyimim oldu 3 ü gerçekleşti.küçük şeylerdi ama bu gün önemli iki konuda pratik yaptım.kollarım elektriğe tutulmuş gibi oldu.hatta birara kalbim duracak sandım.ellerim de bir çekim hissettim sanki birbirlerini çekiyorlardı.hava da bir nokta belirledğimizde el teması olmayacak onu anlayamadım.yani bir elimiz boşta kalıyor.aradaki çekimi nasıl hissedebiliriz.storma sormaya artık utandım.kitabı da burada bulamadım.bilgi verirseniz sevinirim.sevgiyle kalın.
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla