Alıntı:
hiçyoktum Nickli Üyeden Alıntı
emotonun bu çalışmasına ilk rastladığımda gerçekten tüylerim ürpermişti, hayretler içinde kalmış ve bir okadarda heycanlanmıştım.bu deneyi okuduktan sonra mümkün olduğu kadar yararlanmaya çalıştım mesela masada yemekler hazır ve malumki tüm yemekler suyla yapılıyor kaldıki aynı sonuç pirinç tanelerindede geçerli olduğuna göre içinde su olmasada farketmez maddenin moleküllerini etkilemek mümkün. yaptığım şey masadaki yemeklerin üstüne toptan bi kaç dua okuyup öyle yemekti.sonradanda daha etkili bişey buldum 5 litrelik damacananın yanına gece uyumadan önce radyodan kuran yayını açıp öyle yatıyorum o kristaller saatlerce dinlediği kuranla güzelleştikten sonra benimde 5 litrelik ve içilmeye hazır güzel moleküllü suyum oluyor.
daha önce bu aklıma gelmemişti ama şimdi bunu olumlama cümlelerimdede kullanıcam bikaç önemli cümelmi yazıp suyun yanına yada içine bırakıcam güzel güzel demlensinler:)
ayrıca bu deneyi ilk okuduğumda aklıma direk bişey gelmişti ki eskiden bana bu çok saçma gelirdi hani bazı kitaplarda yazar ya bilmem ne ağrısı için şu duayı yazıp suyun içinde bekletip için yada bilmem kaç defa şu duayı suya okuyup sonra ağrıyan yerinize sürün gibisinden... emotonun deneyinden sonra eskilerin gene yanılmadığını anlamış oldum.
hatırlattığın için EN İÇTEN teşekürlerimi sunuyorum shamanic. herkez gibi bende seni çooooookkk seviyorum.
YİNE VE HERZAMAN SEVGİLER.. |
evet evet bende bunu söyleyecektim... demekki suya dua edilip içirilme nedeni buymuş :)
acaba su telkinleride duyuyomudur ? o halde hoparlörün önüne bir bardak su koyalım sabaha kadar bilinç altım ile birlikte dinlesin sabah ta o suyu bir güzel içeyim :D