26-05-2009, 01:30 PM
|
#16 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Meleklerle Irtibat? Sudem'cim estağfrullah hiç olur mu öyle şey, bağışlamak ne haddime canım benim
Lütfen içinizden geldiği gibi yazın. Yazdıkça kendimize sorduğumuz sorulara da cevaplar veriyoruz aslında. Bana çok olur mesela; forumda bir soruya cevap yazdığım zaman bir bakıyorum aradığım şeyi yazmışım farkına varmadan. sonra gülüyorum kendi kendime meleklerim bana bu yolla yardımcı oldu, kendi cevabımı bulmamı sağladılar diye.
Lütfen yazmaktan alıkoymayın kendinizi. Hepimizin birbirimizden öğreneceğimiz o kadar şey var ki. Bunu ancak paylaşımlarla başarabiliriz. Mesela 1 senede neler yaptın bu çalışmalarla, ne kadar yol kat ettin, nereden nereye geldin, nelerle karşılaştın. Bunların bir özetini çıkarman hem bizim için hem de senin kendin için çok faydalı olacaktır Sudem'cim.
Sevgiyle kucaklıyorum seni
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |