Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2009, 02:47 PM   #5 (permalink)
kayrasu
Teğmen

kayrasu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 710
76 Mesajinıza toplam 553 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kayrasu is a jewel in the roughkayrasu is a jewel in the roughkayrasu is a jewel in the roughkayrasu is a jewel in the rough
Standart Cevap: yardımcı olur musunuz?

Alıntı:
aysegul_tirtil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
heyyy tamam yettik yani ben yettim yaşadıgın karmaşa eskiyle yeninin çatışmasıdır büyük ihtimalle,sakin olmaya calış önnce.kesinlikle geçici bir durum telkinleri düzenli dinlemeye devam ve sıkıntılar başına uçustugunda onları kabul et ve sevgiyle dönüştür aman sakın itme onları onlar senin parçaların ve şifalanmak istiyorlar.ha bide arama motorundan denedın mi ne biliyoruz ki'yi buralarda bi yerlerdedir
Öncelikle redflowers çok teşekkür ederim canım zaten hep senin imdadıma yetişmene alışmış olduğum için sadece teşekür edip çıkmana şaşırmışdım tamam itiraf edeyim birazda üzülmüştüm evet canım hatırladım Mümin'in imzasındaydı haklısın internette baktım ama yok neyse sağlık olsun.

aysegul_tirtil canım çok teşşekkür ederim sana da evet farkındayım hemde bayağı bir çatışma var ama ev taşımaya kadar varınca iş ister istemez panik oldum hem bu evden memnun degildim oldum olası şimdi ise içimde bir korku bir panik nasıl yapacagım nasıl tutacagım nerde tutacagım ben bu kirayı nasıl öderim tek başıma bir evi nasıl taşırım vs vs inan suan kendimi tanıyamıyorum. Bu arada ( sıkıntılar başına uçustugunda onları kabul et ve sevgiyle dönüştür aman sakın itme onları onlar senin parçaların ve şifalanmak istiyorlar ) demişsin nasıl kabul etmeli nasıl sevgiye dönüştürmeli bilemiyorum canım
son olarakta iyi ki varsınız
kayrasu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla