Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2009, 02:11 AM   #42 (permalink)
serpil22
Yüzbaşı

serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL....

Alıntı:
nilsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tüm yazdıklarımı yanlışlıkla sildim yine....... offff ... aynı duyguyla yazamam ki şimdi.......neyse telekom çalışması yüzünden internetim yoktu...
dün dr a gittim yine gram almışım.... vermemişim yani... tartı öyle diyor ama dr vermişsin yağın azalmış dedi... (bende inandımmmmmmm.)... 1,5 aydır 3 günde bir dr dayım kilom arttı.. zaten bu sürede 1,5 kilo almıştım.. onu verdiğim halde vücut yağım artmış... anlamıyayım diye analiz sonuçlarını göstermiyor.. bir ara gizlice bilgisayardan cep telefonuyla sonuçların resmini çektim ( hehh hehhh benden kaçar mı ?????? )
evde baktım sonuç vahim.. az gittim uz gittim dere tepe düz gittim birde baktım bir arpa boyu yol gittim...kilo vermemek değilde dr a verdiğim para çok dokunuyor.. para neysede geçen zamanım ve onun sayesinde yaşadığım başarısızlık duygusu nasıl telafi edilecek.. bu gün migrenim tuttu tüm gün yattım.. kimsenin beni üzmeye hakkı yok... ve beni kullanmayada.. dr la ciddi bir tartışmamız olacak gibi görünüyor..

Sevgili nilsoycuğum kilo ile ilgili tutunduğun inançların üzerinde biraz çalışrsan dr a bile gitmeye gerek kalmıyacağını düşünüyorum canım.kilo ve migren zaten sıkısıkı tutunduğumuz ve bırakamadığımız inançlarımızdan meydana geliyor.biraz çalışırsan bulacağından eminim canım.güç bizdeeee