Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2009, 08:19 AM   #44 (permalink)
gülpor
Üsteğmen

gülpor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to all
Standart Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL....

Alıntı:
nilsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
burada olmamızın ve birbirimize ulaşabilmemizin bir sebebi var... biz birbirimizi arıyorduk... istedik ve bulduk..( çok şükürrrrrrrrrr... ) ALLAH IM diyordum dualarımda benim yaşadıklarımı anlayacak kimse yokmu ( yanlış anlaşılmasın dosttan yana şanslıyım da hepsi uzakta.. yakınımda kimse yok ) .... en çok çay içmeyi severim ben.... birde çay içmeyi seveni ( birdeAÇIK ÇAY DİYENE GICIK OLURUM.. çay dediğin demli içilir kardeşim açık içeceksen su iç daha iyi ).. şöyle güzelce demleyip bir dostunla sohbetle içmeyi.. istanbula taşınınca çay keyfi yapamaz oldum.. ilk bardaktan sonrası içilmiyor tek başına çok çay telef oldu bu yüzden...bilenler anlıyordur beni şimdi... tebessüm ediyorlardır eminim....
anlatmak istediklerimi ben uzunnnn uzunnn anlatmadan bir sıcak tebessümle seni çok iyi anlıyorum kendini yormana gerek yok diyecek birileri......
işte ben o yerdeyim...
çok mutluyum.. (hani şairin dediği gibi ) bazen kelimeler kifayetsiz kalsada ben burada anlaşılabiliyorum.....
Nilsooy,yorma kendini arkdaşım seni çoook iyi anlıyorum ,bu sitenin %80 ni okudum ve hepimizde benzer yada farklı sorunlar mevcut,ama güzel olan taraf sorunlu olduğumuzu kabul ederek farkındalığımızı da ortaya çıkarmak,ayrıca senin şu herşeyin kolay olması fikri düşündürdü beni,sahi biz insancıklar neden güzel ve iyi şeylerin zor olduğu fikrine kapılıyoruzki?hayat kolay ve herşey çok güzeeelsevgiler