Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2009, 06:22 PM   #8 (permalink)
cibelce
Teğmen

cibelce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,032
127 Mesajinıza toplam 1,220 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cibelce will become famous soon enoughcibelce will become famous soon enough
Standart Cevap: İÇİNİZDEKİ SABOTAJCIDAN KURTULUN

Mert bey yardımlarınız için çok teşekür ediyorum öncelikle. Israrla bu siteye takılmaya devam ediyorum bir önceki mesajımda da bahsetmiştim. Çünki olumsuz olan tüm düşüncelerimden kurtulmak istiyorum. bigün başarıcamı düşünüyorum. Fakat her nedense zihnimden geçen olumsuz şeyler daha çabuk gerçekleşiyor. Birkaç gün önce elimde olmadan üstelik hayali bile birebir aynı bişey geçti zihnimden. Düşünmemeye çalıştım. forumda okuduğum yazılardan bazılarında olumsuz düşünceyi çıkartamak için zorlamayın bırakın geçip gitsin diyordu. Düşünmemeye çalıştım. güzel şeylere odaklanmaya çalıştım. birkaç gün sonra hayalini bile yaşadığım şey gerçekleşti. olayın gerçekleştiği günün sabahında durgunluk vardı üzerimde. mutsuzdum kendimi mutlu hissedecek şeylere bakmaya çalışıyodum. ve beklenen telefon geldi. gözümün önünden geçen şey bir kaç gün sonra gerçek oldu. ve ben bu durumu çok yaşıyorum. sizce benmi çektim bu olumsuz durumu. Telkinleri 1 aydır dinliyorum. biraz gelişmeler var. zihnime olumsuz bir düşünce geldiğinde beynimin içinde olumlu düşüncelerle olumsuz düşünceler çatışma halinde. Olumlu düşüncelerimin gerçekleştiğide oluyo. Ama olumsuzlar daha çabuk oluyo. Çekim yasasında pozitif frekansların negatif frekanslardan daha kuvvetli olduğu söyleniyordu. Özellikle düşünmüyorum bunları kendiliğinden geliyo gözümün önüne. Olumsuz bir düşünce geldiğinde, kendimi o düşünceden uzak tutmaya çalışıyorum ama çok geç olmuş oluyo o düşünce geçmiş oluyo zihnimden o anda.

Teşekür ediyorum. Sevgiler
cibelce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla