27-05-2009, 11:34 PM
|
#16 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: naz78 zin günlügü Alıntı: naz78 Nickli Üyeden Alıntı
bugün çok kötü bir gündü karşı komşum beni çıldırmak üzere katil edecek beni manyak oğlummun anaokul şenliklerine hazırlanıyorken öylen büyük oğlum geldi ve söylediklerine sinir krizi geçirdim nerdeyse ikigün önce oğlu oğlumu dövmüştü sesimi çıkarmadım çocuklar olur dedim sonra ertesi gün oğlumu yine sıkıştırmışbende sinirlendim çocuğu uyardım bak birdaha karışırsan kötü olur dedim tabi çocuğun derdi annesiyle aramız bozuk ondan sürekli benim oğluma sataşıp duruyor ki benim oğlum öyle kavgacı bir çocuk değil öğretmeni efendiliğini çok beğeniyor ve sınıfa her zaman örnek olarak gösteriyorum diyor sonra bugünde annesi gitmiş ne alakaysa kendi çocuğu bile yok bizim okulda öğretmenine demişki ilker benim oğlumun parmağını kırmış ne hikmetse kavgadan ikigün sonra parmak alçıya alınıyor ilkerde kırmış oluyor anne ben kırmışım furkanın parmağını öğretmenime geldi böyle dedi öğretmende bana sordu dedi hayır öğretmeni ben sadece bir tekme atım başka bişey yapmadım diye kendini suçlanmış hissetmiş daha başka konularda var buraya geleli bir yıl olmadı kadın benden ne alıp veremediği varsa çıldırtmaya çalışıyor beniii sinirlerim okadar bitmiş durumdayımki yazmaya mecalim yok ama içimi boşaltacak kimsede yok yazıp rahatlarım diye düşündüm telkinler daha çok tersmi tepiyor acaba hayatımı alt üstmü ediyor anlamadım ki allahımm bana sabır verrrrrrrrrrrrrrrrrrr boğuluyor gibi hissediyorum ve bu kişlerde geldiğimden beli bura okadar iyiliğim geçmiş kişi kime iyilik yapsam kazık yiyorum zaten neden neden sanırım kötü olmak kötülük düşünmek en iyisi öyle oldunmu insanlar daha ii oluyor iyi niyetli oluncada salak diyolar | Naz slm arkadaşım,günlüğünü izin almadan okudum ama ,burda herkes böyle yapıyo.(giriş cümlesi babında)...yukarda yazdığını hem gülümseyerek,hemde bir anne olarak seni anladığımı bilmen için yazdımbenimde 2 tane kızım var,bazen düşünmüyo değilim,onları mükemmel yetiştirmeye çalışırken,kendilerini korumasını öğretemiyozmu acaba?ben çocuklarımın kendi çözebilecekleri sorunlarını kendilerinin çözebilmelerinden yanayım,şiddet yoğunlukta oluncada bizim öğrettiğimiz çözümler pek işe yaramıyo sanırım... Bende karıncayı incitmeyen bi insanım ,insanları kırmaktan hiç hoşlanmam,ama çocuklar söz konusu olduğunda,direk atlıyorumah biz anneler ayrıca yukarda yazdığın komşunda pek bi şirretmiş şekerim,polisiye roman okuyomuş gibi oldum valla,ne öyle çocuğun dövülmesi falan,bak bak bide öğretmene şikayete gitmiş...Naz'cım umarım seni birazcık olsun gülümsetebilmişimdiryaşasın Annelerin gücübunlarda biz neşeli anneler...sevgiler
__________________ |
| |