Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2009, 02:16 AM   #1114 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:
ESOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bravo sudem annenede şifa olsun herşey...demişsinya ağrıya teşekkür etmek çok doğru ama ilaveten şunu söylemeliyim bir anda başına yada her hangi biyerine ağrı girdiğinde şunu söyle çok etkili ....seni kabul ediyor ve kucaklıyorum ama bana ait değilsin tekrarla kbul ediyor ve kucaklıyorum ama bana ait değilsin ağrılar bizim yarattığımız çocuklarımız önce onları doğuruyoruz sonra gelince şiddetle iteliyoruz biz ittikçe yapışıyor onun için kabul edip sonra bize ait değilsiniz dedikten sonra ağrı uçup gidiyor tatlım....
çok haklısın verdiğin bilgiler için teşekkürler.acı içinde aynı.kaç gündür içimdeki acıyı dindirmeye çalışırken bu yazı çıktı karşıma saolsun keops yazmış.tesadüf değil buna inanıyorum.acıyı da kucaklamak gerekiyormuş.artık bu kadar steres ve üzüntüyü vücudumuz bile kaldırmak için tepki göstermeye başladı.dediklerini içimdeki acı içinde yapıcam saol arkadaşım
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla