Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2009, 02:51 AM   #52 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL....

Alıntı:
nilsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
değerli site yaşam koçu merto..
yazdıklarıma gösterdiğiniz ilgi ve ayırdığınız değerli zaman için çok teşekkür ederim...bir anda kendimi tüm ruhumun röntgeni çekilmiş ve tüm özelim deşifre olmuş gibi hissettim.. bu biraz korkutucuydu.. ama aynı zamanda da tanımadığım birinin benimle ilgili biranaliz yapması ve bunu ben istemeden yapması önemsendiğimi hissettirdi ... ve mutlu oldum.. beni hiç tanımayan biri sadece yazdıklarımla bana yardım etmek eksiklerimi yanlışlarımı gösterip hayatıma bir farklılık katmak için zaman ayırmış....
yazdıklarınızı anlamam ve uygulamam biraz zaman alacak. zaten acelede etmek istemiyorum.... sorduklarınızın cevaplarını iyice düşünmeliyim...
artık şüphelerim var ''ben buyum dediğim '' şeyler gerçekten BEN mi
bu gerçek ben değilse ben gerçekte kimim neyim.. nasıl
biriyim...
bugüne kadar insanlardan kendim için yardım isteyemeyen biri oldum... günlüğümü okumayın derken birşey isteyememekten dolayı sessiz bir ilgi ve yardım çığlığı attım ... duyanlara minnettarım..
çok şanslısın bu konuda kıskandım.
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla