Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2009, 03:01 AM   #53 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL....

Alıntı:
nilsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili sudem8 bende site içinde senin bir takipçinim... başardığını okuduğum herşey beni motive ediyor ve kıskandırıyor.. hele matrix başarına çok imrendim.. uzaktanda olsa banada bir yardım etsen ne güzel olurdu.. gitsin artık şu kilolar......
kiloları çok kafana takma.Taktıkça daha ters gidiyr.sadece kabul et durumu çözüme odaklan.soruna değil.çok bilmiş ablan da öyleydi hiç kilo veremiyorum diye üzülüyordum.Başka bir üzüntü yüzünden 3 kilo verdim ama mutlu değildim.Aynaya baktım.Allahım ben bu şekilde vermek istemezdim.Bu hiç üzülecek bir konu değilmiş.şimdiki üzüntüm daha fazla.içim acıyor.çok kafaya takıp üzüntü edenler kilo verdiklerinde istedikleri kiloya geldiklerinde hep bir sorunla karşılaştılar.geçen arkadaşım (17 kilo verdi)kilo vermeninde hayırlısını versin Allah.zayıflayınca çok mutsuz oldum dedi.heralde bunu hedeflerken birşeyi eksik istiyoruz.zayıflamakta beyin gücü ile ilgili.Bir kitap okumuştum.şişman olan beyniniz okumanı tavsiye ederim.soruna değil çözüme odaklan arkadaşım.
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla