Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2009, 08:06 AM   #1115 (permalink)
Turhan
Üsteğmen

Tesekkür: 101
187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Turhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really nice
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Ya arkadaşlar en bu matrix konusunu iki gündür okuyorum da az önce baş işaret ve orta parmaklarımı irleştirerek iki elimi birbirine yaklaştırdım korkunç bir çekim oldu ellerim sarsılmaya başladı 5 6 cm lik salınımlar yapmaya başladı bıraktım onra birdaha denedim aynı şekilde bırakmayınca sarsıntı bütün vucuduma yayıldı kafam mafam heryerim sallanmaya başladı ne olcak sonra ne yapıyoruz niyet etmek yeterlimi. kendii borçlarını ödemiş mutlu ve varlıklı bir adam olarak hayal ettim :) bide konunun başlarında stormun bi maç muhabbet var o bana saçma geldi gerçi iki yıl önce yazılmış ama 80 sayfayı okuamadım baştan ve sondan okudum :) şimdi iki takımında birer kuantumcusu olursa maç nasıl biter kim kazanır yada karşılıklı gol atalım gol atalım yaparken skor 47-48 mi olur :) neyse bu işin geyiği ben aslında otohipnoz ile herşeyi çözebileceğiize inanıyorum ama bir türlü otohipnoz yapamıyorum. Bu meselede de resmen sallanıyorum iki elimi karşılıklı getirin ce bakalım ne olcak :)
Turhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla