Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2009, 12:34 PM   #18 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Olumlama.com açıldı

Evet Ayses 21 gün kuralı her şey için geçerli bir kural. Olumlamalar için de geçerli. Enerjiniz düşük olduğu zaman olumlama yaparak enerjinizi yükseltebileceğiniz gibi, sabah gözünüzü açar açmaz yazmanız, okumanız ve gece yatarken yazmanız veya okumanız yaptığınız çalışmalara + etki kazandırır.

Sabah uyandığımız ilk an, beynimiz hala alfa dalgasında titreşiyor olur. Alfa dalgası bilinçaltımızın açık olduğu, söylenen her şeyi kabul etmeye hazır olduğu dalga boyudur. Gece yatmaya hazırlanırken, gözlerimizi kapar kapamaz da alfa dalgasına gireriz. Bu dalga boyundayken yaptığımız olumlamalar, niyetlerimiz direk olarak bilinçaltına girer.

Tabi yazmanın önemini her zaman vurguluyoruz. Bunun için gece yatarken aklınızdan okurken, sabah kalktığınız an yazmanız çok büyük fayda sağlayacaktır. Gün içinde de okumanız, yazmanız, söylemeniz, evinizde devamlı geçtiğiniz yerlere yazıp asmanız alışkanlığınızı daha çabuk bir şekilde oturtacaktır.

Ben imzamdaki olumlamayı her gün defalarca söylüyorum, nerede olduğum çok önemli değil. Gece uyumaya hazırlanırken de bunu söyleyerek uyuyorum.

Sorunuza umarım cevap olabilmişimdir.
Sevgilerimle.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla