Alıntı:
gülpor Nickli Üyeden Alıntı
Naz slm arkadaşım,günlüğünü izin almadan okudum ama ,burda herkes böyle yapıyo.(giriş cümlesi babında)...yukarda yazdığını hem gülümseyerek,hemde bir anne olarak seni anladığımı bilmen için yazdımbenimde 2 tane kızım var,bazen düşünmüyo değilim,onları mükemmel yetiştirmeye çalışırken,kendilerini korumasını öğretemiyozmu acaba?ben çocuklarımın kendi çözebilecekleri sorunlarını kendilerinin çözebilmelerinden yanayım,şiddet yoğunlukta oluncada bizim öğrettiğimiz çözümler pek işe yaramıyo sanırım... Bende karıncayı incitmeyen bi insanım ,insanları kırmaktan hiç hoşlanmam,ama çocuklar söz konusu olduğunda,direk atlıyorumah biz anneler ayrıca yukarda yazdığın komşunda pek bi şirretmiş şekerim,polisiye roman okuyomuş gibi oldum valla,ne öyle çocuğun dövülmesi falan,bak bak bide öğretmene şikayete gitmiş...Naz'cım umarım seni birazcık olsun gülümsetebilmişimdiryaşasın Annelerin gücübunlarda biz neşeli anneler...sevgiler |
sağol canım güldüm
valla ama ihtiyacım olan bişey teşekkürediyorum güldürdüğün
için şiretlikmi ,şizofren bir durum mu anlayamadım
inan öyle yapması direk şizofren duygusu uyandırdı bende işin kötü tarafı bu çocukları sakin terbiyeli yetiştireyim derken korkak
olmuşlar sanırım ve her seferinde ben savunmaya geçmek durumuda kalıyorum bu da kötü oluyor neyse büyüyene kadar ben savunacam sanırım büyüdükçe öğrenirler umarımmm neşemiz sevincimiz eksik olmasın sevgiyle kal