Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2009, 05:45 PM   #2 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Kilo almadan sigarayı bırakmak...

Kilo mu, ne kilosu? Ben üstüne bir de kilo verdim :)

Bunlar düşünce yapınızdan kaynaklanıyor bilginiz olsun. Sigarayı bırakırsam kilo alırım, çerez yemem lazım, sakız çiğnemem lazım, abur cubura saldırırım, ağzımı boş bırakmamam lazım vs vs.

Hiç de bunlar gerekli değil, sigara aklınıza geldiği zaman canınız çektiği zaman için bir bardak su açın camı biraz temiz nefes alın derin derin, kalemi elinize alın bir şeyler karalayın. Yemeğe saldırılmıyor sigarayı bırakınca merak etmeyin, ama bu biraz da size bağlı. Sigarayı bırakan insanın en büyük yardımcısı su, elinizden bardağı düşürmediğiniz zaman, öğün aralarını ufak aparatiflerle geçiştirdiğiniz zaman benim gibi üstüne kilo bile veriyorsunuz.

Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla