Cevap: çekim yasası bir aldatmaca değil dejaa güzel yorumun için tekrar teşekkürler. umutsuzluklar içinde yaşayan insanlar için , gerçekten de çok çekici çok umut verici bir olay bu çekim yasası...ben yabancı bir yazarın sırf fazla kitap satıp yolunu bulsun diye böyle bir fırtınayı kopardığına da inanmakla beraber, gerçekten de üzerinde düşünüldüğünde ben kendim birebir uygulayıp hayatımı yaşantımı başka bir boyuta taşımayı başardım..önceleri böyle bir şeye sadece gülüp geçerdim. ama bu yasa ile tanıştıktan sonra kafamdaki binlerce soru işareti cevabını bulmadı değil.
bu çekim yasası hakkında çok şeyler yazıldı çizildi , ama '' ben bu yasayı çalıştırmayı başardım'' diyenlerin yorumlarının , '' ne yapsam olmuyor, nerde hata yapıyorum ?'' şeklinde yorum yapan kişilere oranla daha fazla olduğunu gördükçe , içimi sevinç kaplıyor..
mantıklı bir açıklama olarak şunu söyleyebiliriz, istediklerini elde etmeyi başaranların üstünlüğü , aklı ilmi beyni parası değil , sadece isteme gücü.. istemekte ısrar etme genişliği.....
çünkü herkes isteyebilir , ama sabırla ısrar edemez..başka bir açıklama bulamıyorum....bu yasa bence Rabbimizin bize bir armağanı .....yarattığı kullarının tüm isteklerini yerine getirtmek için hizmetimize sunduğu bir hazine... ama tabii kullanmayı bilmek lazım...şükretmek şükretmek şükretmek , pozitif olmak , istemek , ve kabul edilmiş gibi davranmak , kim ne derse desin öyle davranmak , sonuca götürür.. selametle kalın |