Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2009, 06:46 PM   #1118 (permalink)
arca
Yüzbaşı

Tesekkür: 28,333
833 Mesajinıza toplam 3,182 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to behold
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

.Başta sizleri ve bu siteyi buldum.Bu siteyi bulanlar çok dikkat etsin,kimse nasıl bulduğunu bilmior girincede çıkılmıyor tiryakilik yapıyor ve her kulada nasip olmuyor.çekim kuvveti enerjisi yüksek olan kişileri bu sitede topluyor.Buradan da toplu halde evrene enerji gönderiyoruz.dertlerimi unutuyorum inanın.[/quote]
gerçektende dediğin gibi eşim bu siteyi nereden buldun diy sorduğunda cevap veremedim hatırlayamadım tamamen tesadüftü hayatım değişti sitesinden üyelik için teşekkür mesajı geldi. Ben üye olduğumu bile hatırlamıyorum siteye girip okurken üye olmuşum. Bundan sonrada tesadüfler devam etti. Karşıma çıkan kitaplar hep tesadüf Matrix tarzı kitaplar oluyor (ilgimi çeken kitaplar dışında kitap okumam ilgi çektimi de bitirmeden yemek bile yemem.) Evde temizlik yaparken eşim ve bana ait olmayan yine bu tarz bi kitap buldum okulda da aynı.
"YÜZYILLARDIR TÜM DÜŞÜNÜRLER, TÜM DİNLER, HERKES... KENDİNİ BİL" DİYE BAĞIRIYOR AMA DUYAN ÇOK AZ. BU SEFER DUYABİLMEN UMUDUYLA..."
Gerçekten de buraya çağırılıyoruz. KENDİNİ BİL...
arca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla