Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2009, 07:16 PM   #1120 (permalink)
arca
Yüzbaşı

Tesekkür: 28,333
833 Mesajinıza toplam 3,182 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to behold
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Ben kitabın 36. sayfasındayım sindire sindire okuyorum richırt amcanın duyguları düşünme tarzı bana yabancı değilmiş gibi geldi çok iyi anlıyorum. Kendimle ilgili ilk denemelierimde istediğim sonucu alamadım. Ama şimdi farklı. Geçenlerde sabaha karşı bir uyandım boynum tutulmuş. Kımıldaya mıyorum çok acı çekiyorum. Moralim çok bozuldu bir hafta böyle gezmek istemiyordum (En son boynum tutulduğunda bir hafta çocuğuma dokunamadım bile) Bulunduğum yerden iki nokta yaptım ve anında geçmesini bekledim düşündüm gerçekten canım acıyordu. sonra uykuya daldım. Uyandığımda ağrı hala çok fazlaydı yine olmadı dedim. Yan odadan 4 yaşındaki oğlum Arca'nın sesini duydum ağrım için tekrar iki nokta yaptım ve o anda bıraktım düşünecek sonuç beklicek vaktim yoktu okula hazırlanmam gerekiyordu öğretmenim ve nöbetçiyim geç kalmamam lazımdı. Oğlumu da kreşe bırakacaktık. hemen kalktım hazırlandık ve çıktık. Okulda birkaç dersten bahçedeyken boynunu tutan bir öğrenciyi gördüğümde hatırladım ki benim bir ağrım vardı elimi hemen boynuma attım. kafamı sağa sola çevirdim ama hiçbir şey yoktu. Ağrı tamamen gitmişti.
Düşünecek zamanınız olmadığında iki nokta uygulamak daha kolay olur bence. yap ve git.
arca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla