Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-05-2009, 02:53 PM   #1126 (permalink)
arca
Yüzbaşı

Tesekkür: 28,333
833 Mesajinıza toplam 3,182 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to behold
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:
gülpor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben kendime eft yapıcam arkadaşlar,bu iki noktayı yapamadım,neyse denemelerde bulunuyorum,ama olmuyooo
Herkes burada deneyimlediği olumlu başarılardan bahsediyor yakında sende başardığın zaman bu yazdıklarına güleceksin. Daha başından asla pes etmek yok. Başta bende senin gibiydim serbest bırakma sorunum vardı ama artık yok inandım öğrendim ve başardım. Şimdi çok mutluyum başarımayacağım bir şey yokmuş gibi geliyor şimdi. Bu kapasite zaten sende var sadece keşfedilmeyi bekliyor ee çok bekletme onları. Bilincinin içinde birçok düşünce yarış halinde şu anda en fazla en önce kim yer kaparsa o kazanıyor yarışı olumlu yada olumsuz bu senin elinde. Hayallerini inançlarını engellemeye hakkın yok bilinç altındaki oturma odanda gerçekten istediğin hayal ettiğin inandığın düşünceleri ağırlarsan oturma odanda diğerlerine yer kalmaz zaten zavallı olarak eriyip giderler
YARIŞI SEN KAZAN...
arca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla