Konu: Zero Limit
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-05-2009, 06:45 PM   #95 (permalink)
gülpor
Üsteğmen

gülpor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to all
Standart Cevap: Zero Limit

Alıntı:
sincered Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
herşeyi bırak, bir amacın ya da sonuç beklentin olmadan sadece
"özür dilerim
lütfen beni affet
seni seviyorum
teşekkür ederim" diye
sık sık içinden ya da sesli söyle bunları...
ve güven herşeyin senin ve etrafındaki herkesin en yüksek iyiliğine
olacak şekilde yoluna gireceğine...
olumsuz bir haber, olay ya da ne olursa olsun karşılaştığında herşeyle bu cümlelereri söyleyerek
arınmayı dene...sadece temizlen ve arın.
her ne olursa olsun hayatında iyi ya da sana göre kötü "teşekkür et"

ve herşeyin bir şekilde yoluna girdiğini farkedeceksin.
ben İNANIYORUM başaracağına, başaracağımıza.

yazdıklarını okuyunca artık senin sorunun benim de sorunum oldu.
o yüzden,
özür dilerim...
içimde sorun olarak ortaya çıkan her ne oluyorsa lütfen beni bağışla...
seni seviyorum.
ve teşekkür ederim.

sevgiler...
Sincered slm arkadaşım ,bende bu dört cümleyi gün boyunca aklıma geldiğinde tekrarladım,anlayamadığım, sana nacizane sorum şu,Ben bu cümleleri söylediğimde kendimi çok iyi hissettim ,yani kendimizi arındırıyoruzda sorunlu kişi nasıl arıncak onu anlayamadım,karşılaştığımda affedemediğim iki tane insan var,yani yaptığını düşünsem o bir kişinin şuan gözyaşlarına boğulurum, ama bunu yapmak istemiyorum,ne yanibu cümleleri söylediğimde o kişi benden özür mü dileyecek?
Ben bu kişiyi her sene bir kerede olsa görüyorum ve aynı odada bile olmak ,yalancıktan, azda birşeyler konuşmak zorunda olmakneyse çok büyütmeyeyim...Ben insanların gözünün içine bakarak konuşmayı sevmişimdir hep,ama o kişinin son 8 yıldır gözüne bile bakmıyorum,tek bakmadığım kişi...Ben artık bu sorundan kendimi arındırmak istiyorum(hele o kişinin tiriplere girdiğini görmek iyyy)