Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-05-2009, 07:39 PM   #1133 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:
arca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Riçırt amcan diyor ki; Bir şeylerin özünde o kadar bütünleşmenin anahtarı
' o ' olmaktır. Bunu isteksizce yaparsanız işe yaramaz. Onunla bütünleşmelisiniz. Bir kere bütünleşirseniz, o morfik alanın gücüne bağlanırsınız Sihir, mucize bu şekilde olur.

Yani püf nokta sensin isteğinin yerine gelmesini sağlayan yine sensin. Bir isteği noktalarken, hayal ederken, vizyonunu oluştururken son aşamada isteğinin yerine geldiğini hayal ederken o an dışardan seyreden olma nefesine kadar oradaki sensin. Birebir baş rol oyuncususun. Bunu yap ve bitir. Bir daha da düşünme serbest bırak git tv seyret bulaşık yıka meşgul ol yani rahat ol oyun oynar gibi dileğin seni bulacaktır zaten bir süre sonra sen karışma..
katılıyorum sana arkadaşım,ama ilk başarken bende stormrunga ne sorular soruyordum şimdi gülüyorum havada iki nokta e parmağımı nereye koycam. saçma sapan işi anlayıncaya kadar.o da saolsun bütün sorularımı sabırla cevapladı.Benim hocam stormrungdur.pratik yapmak çok önemli ilk önceleri basit pratikle hemen cevap geliyor.çünkü büyük istekler acaba olur mu şüphesi oluyormuş ve doğruda.ufak isteklerle başladım şimdi istekler büyüdü.saolasın storm hocam
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla