Alıntı:
Siyahça Nickli Üyeden Alıntı
bir dakika, güzel kardeşim, tane tane...biliyorsun karşında tam bir nohutbeyin var... şimdi o havadaki noktaları zihnimizden mi uyduruyoruz? yani elektriksel bir çekim ya da enerji akımı gibi birşey hissetmeye gerenk yok değil mi? zihnimizde iki noktayı hayal ediyoruz sadece ve rastgele ellerimizi iki nokta varmış gibi tutuyoruz, öyle mi? anlamış mıyım? ama aradaki çekimi yine de hissetmeliyiz, bu nasıl olacak? belki örnekle daha mı iyi anlarım: mesela pazartesi müfettiş şeysileri teftişe gelecek bizi...havadan bir nokta kaptım; bu ben...zavallı ben...ikinci bir nokta daha; bu da müfettişin bana havadan verdiği 100 tam not... şimdi iki elim birbirini çeksin, oluyor mu? |
nohut beyin demek yok ben çok zekiyim diyeceksiiin 1;ikinci uydurmak değilde içinden neresi geliyorsa sezgilerin nereyi arzu ediyorsa 2 zavallı deyip kendine acımak yok kendini mükemmel göreceksin bunları yapmazsan bu işte başarılı olamazsın kendini birdaha aşağılarsan küserim öğretmemben değerliyim kendimi seviyorum hergün aynada yapıyosun