29-05-2009, 08:59 PM
|
#1166 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: matrix'e hükmedin küçük isteklerle başla demiştin ya arkadaşım; yarım saattir masanın üstünde silinmedik ellenmedik nokta bırakmadım, kocam acıkmış da, yan komşu arada bizi besler, işte ilk nokta aç kocam oldu ikinci nokta yan komşu insanı oldu...yemeğin üzerindeki buharı bile hayal ettim, teşekkür bile ediyordum hayalimde... bekliyoz, Allahtan umut kesilmez, ama adam açlıktan elimizde kalacak gibi görünüyor! en iyisi ben daha fazla saçmalamayayım, kalkıp kocama bir kap yemek pişireyim! (hüff vazgeçtim! koskocaman piknikten geliyoruz, uyanık olsaydı aç gelmeseydi o da! en iyisi klavye üstünde uyuma sömürüsü yapayım, kalkıp o yemek yapsın! bu daha pratik)
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) |
| |