Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2008, 11:50 PM   #7 (permalink)
burcu-tkn8
Üsteğmen

Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu-tkn8 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: burcu-tkn hd günlüğü;

zorluklara karşı daha güçlüyüm hissedebiliyorum. .son 3 gündür üstüstte can sıkıcı şeyler yaşadım zaten birde vize stresim var eskiden olsa tuzubiberi olurdu bütün bunlar.herşey üstüste geldi ,yine derdim; kapıyı aralık bulan dalıyo...ama başedebildim.artık daha zor depresyona girmem:)bugün o can sıkıc haberı veren arkadasım halime sasırdı kızım sen pollyanna mısın sabır taşımısın?kızsana üzülsene dedi:) ne faydası var ki diye düşündüm.üstelik bugun hayal ablanında meditasyonundan sonra öfklenesim gelmedi..hatta öyle mutlu olabilmesine sevindim ama neden? hani mutluluk bulaşıcı derler ya.. belki banada kimin başlatacağı belli olmayan mutuluk zincirin bir halkası denk gelir belki diye düşündüm:) iyilik yap ,iyilik bul diye bir film izlemiştim.filmin konusu suydu;eğer size birisi iyilik yaparsa siz o kişiye borcunuzu ödemek için o kişi dışında 3 kişiye iyiylik yapıyordunuz. ve bu iyiliği yaparken bu zincirden bahsediyordunuz ki oda sizin yaptığınız iyilie karşı başka 3 kişiye iyilik yapsın o diğer 3 kişide başka 3 kişiye...zincirleme birşey oluyr..gerçek hayat hikayesiydi..çok etkilenmiştim..mutlulukda esanırım bunun gibi birşey ;mutlu olmasını isteki sende mutlu ol;)hatta ben filmi forumda tanıtayım geröekten herkes izlemeli
burcu-tkn8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla