Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2009, 04:36 PM   #1182 (permalink)
Siyahça
Üsteğmen

Siyahça - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Siyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud of
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

teşekkür ederim arkadaşım ilgin için...her birinize ayrı ayrı teşekkürler...kimse benim koca beynimle, ya da muhteşemötesi algılama gücümle uğraşmak, sabır göstermek zorunda değildi...hepiniz ne kadar iyisiniz...

ve farkettim ki aslında sorunun kaynağı benim içimde...ya mucizelere inancımı çalmışlar, ya da tembellikte sınır tanımıyorum...evet sorun bende, özür dilerim...

sorunlu doğmadım tabi, yaşadıklarımın izleri böyle kaldı benim bilinçaltımda...böyle olduğum için kendimi ve böyle olmama istemeden sebep olan herkesi affediyorum...

ve siz iyiliği kalbinden taşan, menfaatsiz, melek yüzlü arkadaşlarım; hepinizi çok seviyorum...

(en sonunda çorba oldu bütün öğrenmeye çalıştıklarım! Allah sonumuzu hayr etsin!)

biliyorum, denemeden olmaz, mucize bekliyorsam azıcık ter dökmek lazım, armut piş ağzıma düş felsefesi nereye kadar!...

Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!)
Siyahça isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla