30-05-2009, 07:52 PM
|
#19 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: kuantum düşünce ile değişim. Alıntı: aysegül Nickli Üyeden Alıntı
Herkese Merhaba, bu Kuantum düşünce tekniğiyle ilgili kitapları okudum fakat uygulayıcılardan eğitim yada seans almadan hayata geçirmenin çok zor olduğunu söylüyorlar, gerçekten bu kuantum seanlarını alanların yorumlarını merak ediyorum çünkü seanlar gerçekten çok pahalı neler yapıldığını nasıl bir uygulama sonucu insanların hayatlarını değiştirmeyi vaad ettikleerini bilmek istiyorum.Kitaplarda anlatıldığı kadar hayatı bir anda sihirli değnek dokunmuşcasına değişiyormu yoksa orada ki uygulayıcının söylediklerine olan inaçla mı alakası olan bir sey. | Kişisel olarak ben 4,5 saatlik blok seans almıştım. Şunu söyleyebilirim: Benim için seansın yüksek faturası dışında ekstra bir kazanımım olmadı. Ancak bu benim deneyimim. Öyle sihirli değnek değmiş gibi hayatı değiştiren bir teknik yok bir seansla iş bitiren. Bence önemli olan, şu ya da bu, pek çok teknik arasından kendimize en yakın, en uygun bulduğumuz bir ya da bir kaçını seçip düzenli olarak uyguladığımızda sonuçlarını görüyoruz. Özel seans ya da seminer arayışı, halen çözümü dışarıda arama alışkanlığımızın bir devamı.Bu anlamda, bazı teknikler özel semineri gerektirse de, kuantum düşünce ve olumlamayı hayata geçirmek için özel seansa gerek olmadığını, kitapların yeterli olduğunu düşünüyorum. Yeter ki uygulayalım. Kaynak içimizde. Bu arada yanlış anlaşılmasın, benimki sadece blok seans dedikleri yarım günlük bir çalışmaydı. Ayrıca seminer alanların deneyimleri farklı olabilir...
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |
| |