Cevap: matrix'e hükmedin Merhaba herkeze,dün gece inanılmaz derecede belim ağrıyodu,bundan iki hafta önce incittim ev temizliği yaparken:( dün birşey oldu ve kasıldı belim size bunun nasıl birşey olduğunu anlatamam çeken bilir mutlaka,gözümden yaş geliyordu.o acıyla iki nokta yaptım ve belimi incittiğim günü imgeledim,temizlik yapmadığımı o anda başka bişey yaptığımı hayal ettim.yavaş yavaş bir rahatlama oldu,tam olmasada.çünkü acıdan konsantre olamadım tam:(derken sabah beşte uyandırdı ağrı beni tekrar.bu sefer yine iki nokta yaptım ,ağrı kesiciyi içicem ve iki sn sonra herşey geçicek diye imgeledim.ağrıyı hissetmemeye gayret ettim.suyumu içtim yatağıma yattım ve o inanılmaz ağrı yokolmuştu.eser yoktu anlıycağınız.:)bütün gece ağrımasına rağmen.
__________________ Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız. Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale |