Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2009, 01:47 PM   #437 (permalink)
Pamukk
Binbaşı

Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Cevap: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady

15 Ağustos: "Eger insanlari sevmek sana zor geliyorsa bunun icin kendini zorlama cunku kendine birini zorlayarak sevdiremezsin. Ancak eger Bana dua eder ve Benim yardimimi istersen, Ben senin kalbine o sevgi tohumunu ekerim. Ondan sonra tek yapman gereken sakin ve sessiz bir sekilde ona dikkat etmek ve onun icin sen hic bir caba sarfetmeden onun buyumesini gozlemek... Birini sevmek icin cabalamak ve kendini buna zorlamak kaybedilecek bir savastir. Sen goreceksin ki, benzer benzeri ceker ve sen de bazi insanlara digerlerine oldugundan daha fazla cekileceksin ve birbirinizle daha kolay bir sekilde kaynasacaksiniz; ancak bu senin kafani mesgul etmesin. Sen ruhsal olarak gelistikce ve Benim ilahi sevgimin anlamini ogrendikce, yavas yavas evrensel sevginin anlamini da bileceksin. Birak bu kendiliginden dogal bir sekilde ortaya ciksin; sen bunun icin hicbir caba sarfetme; sadece daha fazla sevmek icin yogun bir istek duy..."

Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla