31-05-2009, 02:17 PM
|
#452 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady 30 Ağustos: "Ara sira neden simdi oldugun yerde oldugunu, yaptigin seyi yaptigini merak ediyor musun? Zihninde endiselerin oluyor mu? Yureginin
derinliklerine bak ve bu sorulari durustce cevaplandir. Ve eger hala kendinin o endise kumkumalarindan biri oldugunu hissediyorsan, sakin
ve dingin olmak icin ve icinin derinliklerinden gelen aydinlanmayi aramak icin zaman ayir ve bu buyuk planin neresine uydugunu bul.
Sundan emin olabilirsin ki, su anda oldugun yerde tesadufen bulunmuyorsun. Yasam senin icin zor olmus olabilir. Bircok sinavdan ve denemeden gecmis olabilirsin. Hatta atesin icine dusmus olabilirsin. Sundan emin olabilirsin ki tumunun bir nedeni var; atese dusersin ki tum maden tortusu yanip gitsin ve sadece saf altin -icindeki BEN- kalsin; boylece Ben, `BEN' olan sende ve senin araciliginla, herkesin gormesi adina muhtesem yaratimlarimi ve mucizelerimi olusturmak icin, calismami gerceklestirebilirim."
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |
| |