Alıntı:
ayses Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar bı konuda kafam oldukca karısık ve yardımlarınızı istiyorum..
ben nişalıyım ve nişanlım tam anlamıyla olmasada "ana kuzusu" diebileceğim türden biri :D nasıl tam olarak değ diceksiniz şöleki..her durumda öyle annesine çok düşkün bir insan değil ama bazı durumlarda dikkat ediyorumda karar vercegı zamanlarda yada yenı bısey yapacagı zamanlarda annesının fıkrıyle hareket edıyo..ılk baslarda benı bu kadar rahatsız etmıyodu ama son zamanlarda artık rahatsız etmeye basladı..belkı ılgımı cok fazla bu konuya yogunlastırdım dıede olabılır ama evlılıgımıze bır kac ay kala bu durum iice kafamı karıştırmaya başladı açıkçası...hep bölemı olucak bunu kabullenmelımıyım yoksa bununla bas edılıcek bı durum varmı? |
en iyi iletişim yolu konuşmaktır.. nişanlılık devresi zaten çiftlerin birbirini tanıması için yapılır.. çiftlerin birbirine uygun olup olmadıklarına bu aşamada karar verilir.. rahatsız ediyorsa eğer sizi, nişanlınızı karşınıza alıp net bir şekilde rahatsız olduğunuz şeyi belirtin.. onun da fikirlerini sorun.. evlilik döneminizde nasıl bir yaklaşımda bulunacağını sorun..yani bütün cevaplar onda:) ve tabiki karşılıklı konuşmanızda:) sevgilerle..