Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2009, 09:13 PM   #1186 (permalink)
gülpor
Üsteğmen

gülpor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to all
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:
ayses Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
iki nokta olayında gercekten serbest bırakmak cok onemlı aslında butun yontemlerde bu gecerlı..cunku acaba dıe aklımızda gecırdıgımızde oldumu, hala olmadı nezaman olucak dıe dusundugumuzde ona guwenmedıgımızı bellı edıyoruz buda hedefe ıletmıyor bızı...bana bu sıtenın her konuda cok yardımları oldu...iki nokta deneyımlerındede okuduklarımı defalarca deneyerek yaptım ve sımdı cok rahat yapabılıyorum.. bu sıtede iki noktayla ilgili öğrendiğim 2 temel nokta var.1.si kendınızı dısardan ızlemıceksınız o an ıstedıgınız olayı elde ettıgınızdekı kalp carpıntısı heycan dudaklardakı tebessum gozlerın kısılması yanı yuzunuzdekı etkılerın hepsını yasamak..2.si ise serbest bırakmak unutmak,yaptıgınız ıse gerı donmek..sonrasında gercekten oluyor...burda yazı yazan herkese o yuzden tesekkurler..inanılmaz yardımlarınız oldu....:))
Ayses slm arkadaşım ,dün gece iki nokta ile müthiş bir deneyimim oldu,senin yukarda dediğin kalp çarpıntısı ,dudaklarda tebessüm,gözlerin kısılması hali bendede oldu,koşarak uzaklaştım,sanki başka bi boyuta geçmiş gibiydim,birkaç saniye sürdü,ve işin garibi ilk defa aradaki çekimi falan hissettim,