Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2009, 09:57 PM   #225 (permalink)
the desert
Binbaşı

the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light
Standart Cevap: yine yeniden merhaba.......

gulporcumm çok teşşekkur ederim cnm amaa....sorun şukı ıyılık yapıp denıze at derler ya benımolayım ole dıl ben kendım ıcın ıyılık yaptım aslında ıkı taraflı yanı karşımdkaı ıcınde ama en cok kendım ıcın yanı bu şey gıbıydı bır nevı anlaşma gıbı..cunku eğer o ıyılığı yapmasaydım bende zor durumda kalacaktım..yaptım yıen kaldım..cunku dıer tyaraf sozunu tutmadı..yapacagını yaptı..ve bunun sonucunda ben cok zor ama cok zor durumda kalıorum..offfffffff neysee acıkca yazmdana anlaşılacak bışey dıl ...sonucta ben cok uzuntuluyum cunku gercekten aşmam gereken sorunlarım var yanı kendımle alakalı olmayan şeylerın benım hayatıma bu kadar etkı etmesını ıstemıorum ..ama cok etkılenıorum duygusal olduğumdan dolayı sanırım...gercekten allah bana bu sorunu verdı cunku bunu halledersem kendımdekı en buyuk sorunumu halletmış olacagım başkalarının duşuncelerını onemsememe gıbı bı şey...ben cok takıorum...takmamam grekıo bılıorum ama cok takıorum ve cok yordu bu huyum benı ne geldıyse başıma bundna dolayı geldi.cok mutsuzum o yuzden...
the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla