Alıntı:
serkans674 Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle günlüğün hayırlı olsun kardeşlik
Valla öneriye kısmen katılıyorum uyurken yada uyanıkkken daha çabuk sonuç almak için ne kadar çok dinleyebilirsen o kadar iyidir.
Gece gündüz dinliyorum sende fırsat buldukça dinle derim.
Ben bir tek suçluluk duygularını gündüz dinliyorum uyurken dinleyince sürekli kabus görüyorum uykum bölünüyor o yüzden. |
Serkan uykularim benim de bölünüyor ve cok huzursuz uyuyorum ve cok fazla uyuyorum, ama bunlar bende normal yani telkinlerden öncede böyleydim. O yüzden pek farketmiyor :)
Uyumadan önce veya uykudayken dinlemeye gelince, yapamiyorum ki bu telkinler beni cagiriyor hep ve su an ve yine ve her zaman da aciyorum ve acik kaliyor. :)
Düsünüyorum da, bir kitap okusam veya bir film izlesem de bu kadar heyecanlanir sanki birseyler degistirebilecekmisim gibi gelirdi ve bu heyecan en gec 2-3 gün icinde söner ben her zamanki hayatima olumsuz bir sekilde devam ederdim..
Burada ve telkinlerimle (artik o nlar benim :) sanki cok cok cok farkli seyler yasiyorum..
Okudugum o onlarca kitaplardan farkli seyler, insallah böyle devam ederde ben su negatif halimi yenebilirim telkinler sayesinde ve pozitif hayata merhaba der, bir daha da hic birakmam..
Icimde bazi kötü sesler "yok yok sen bundan da yarin olmadi yarindan sonra ümidini keser birakirsin, aslinda bunun da sana hic bir faydasi olmayacak, sen negatif olmaya mahkumsun"
desede, beni ego ve sucluluk duygusundan sonra gelen telkinler fazlaca meraklandirdigi icin pes etmeyecegim gibi geliyor. Hayirlisi diyelim gelecege dair yorumlar yapmadan bugün kü telkinlerimizin tadini cikaralim demi? Hadi bakalim.
Siz de beni yanliz birakmayin .. :)